top of page

Logistiek

Delletrans assisteert u in al uw logistieke uitdagingen. Door de jarenlange ervaring van de familie Ginis is Delletrans expert in het uitwerken van efficiënte transportplannen. Delletrans haalt de goederen die u wilt transporteren in massa af en sorteert en verdeelt deze over hun eigen vrachtwagens, zodat de juiste goederen op het juiste tijdstip en de juiste locatie aankomen bij de eindklant.

Van zodra de vrachtwagens ingeladen zijn, kunnen ze de baan op. Delletrans stippelt een gedetailleerde route uit die rekening houdt met het kostenplaatje en de snelheid van het vervoer. Het land van aankomst is hier irrelevant, Delletrans maakt immers transportplannen op maat voor routes naar alle landen binnen Europa.
 

Logistiek

Distributie

Heeft u hulp nodig bij de distributie van uw producten? Delletrans verdeelt uw producten in de Benelux en zorgt ervoor dat ze op tijd bij de eindklant aankomen. Met hun eigen vrachtwagens en chauffeurs pikken ze de producten op en transporteren ze uw goederen naar de afgesproken locatie op het afgesproken tijdstip, met een eigen uitgestippelde route.  Delletrans levert in de Benelux quasi alle goederen binnen 24u.

 

Ook voor uw zendingen elders in Europa beschikt Delletrans over een netwerk om al uw zendingen tijdig en professioneel geleverd te krijgen.

Distributie

Speciale distributie

Voor speciale distributie zit bij u Delletrans goed. Grote volumes verdelen ze zonder probleem met behulp van hun grootvolumewagens (38 euro paletten laadcapaciteit). 

Speciale leveringen voor plaatsen zonder heftruck worden eveneens uitgevoerd. Hiervoor zet Delletrans opleggers in die zijn uitgerust met een kooi-aap.

Speciale attributie

Transport onder geleide temperatuur

Hulp nodig bij het transporteren van  koel- en vriesproducten? Delletrans zorgt ervoor dat ze tijdig op hun bestemming aankomen. Met behulp van eigen frigo-opleggers zorgt Delletrans ervoor dat de goederen aankomen op de afgesproken locatie en op het afgesproken tijdstip.


Delletrans levert de goederen 7/7 dagen in de volledige Benelux.

Verhuur van vrachtwagens 

Met chauffeur
 

Bij de verhuurdienst van Delletrans kunt u beroep doen op hun vrachtwagens inclusief chauffeur om uw eigen transport mee te coördineren. U bepaalt volledig zelf de route, hoe, waar en wanneer uw goederen dienen afgeleverd of opgehaald te worden. De chauffeurs van Delletrans doen de rest.


 

Zonder chauffeur

Delletrans verhuurt ook bestelwagens zonder chauffeur, zowel aan particulieren als aan professionals.

verhuur

Tracking & tracing

Alle vrachtwagens en trailers zijn realtime opvolgbaar dankzij hun ingebouwde tracking & tracingsystemen. Hierdoor weet Delletrans steeds waar de vrachtwagen zich bevindt en wanneer uw zending geleverd zal worden. Via deze systemen kunnen ze ook uw zendingen onder geleide temperatuur in realtime opvolgen en zo de temperatuur waaronder uw goederen vervoerd worden doorgeven.

bottom of page